Избрана

Машини

Ладно валана челична калем

Ладно валани челични калеми се направени од топло валани калеми и се тркалаат до под температурата на претовар на собна температура. Ладно валани челик има добри перформанси. Односно, ладно валани челик може да биде потенок и попрецизен.

Cold rolled steel coils are made of hot rolled coils and roll down to below the reloading temperature at room temperature. Cold rolled steel has good performance. That is, cold rolled steel can be thinner and more precise.

Палета на производи

Јаглероден челик, нерѓосувачки челик, специјален челик,
обложен челик четири главни серии на производи, 10.000 тони залихи, во секое време за контрола, одговор на промените на пазарот, кратко време на испорака, брза испорака, ефикасна и без грижи.

Мисија

Изјава

Шан Донг Лу Челична Груп Ко., Ltd се наоѓа во првата од петте свети планини - Тајшан, Кина. Се соочивме со родниот град на Конфучие, назад е пролетниот град Шандонг - џинан. На исток е брегот на жолтото море - Кингдао и таму е мајката река на Кина - жолта река на запад. После реструктуирањето на претпријатието неодамна, Лу Челикот стана професионално производство на големи…

неодамнешна

Вести

 • Начинот на поврзување и предноста на бесшевната челична цевка

  Бесшевни челични цевки со шуплив пресек, голем број употребени за пренос на цевковод со течност, како што се транспортирање нафта, фосилно гориво, гас, вода и неколку цевководи од цврст материјал. Во споредба со фазата на торзиона цврстина на свиткување на челичната цевка и тркалезниот челичен цврст челик во исто време, товарот...

 • Процес на термичка обработка на бесшевни челични цевки

  Не знам колку препознавате за бесшевните челични цевки? Бесшевните челични цевки се кружни, квадратни и правоаголни челични цевки со шуплив пресек без надворешни спојници. Бесшевната челична цевка е формирана од челичен ингот или палка од цврста цевка преку перфорација во капиларната цевка. тоа...

 • Класификација на заварени челични цевки

  Заварената цевка, исто така наречена заварена челична цевка, во голема мера е производ на плоча или лента по стегање и формирање на заварена челична цевка. Процесот на производство на заварени челични цевки е јасен, висока производна ефикасност, тип на спецификации, помала опрема, но вкупната јачина е помала од шевовите...

 • Како да се обезбеди квалитет на обработка на спирално заварени челични цевки

  Општо земено, спирала заварени челични цевки на пазарот постојат два вида на националниот стандард и нестандардни, бидејќи на различни технички процес и референтни стандарди за квалитет во процесот на обработка, често во фабриката квалитет, исто така, ќе имаат разлики. Затоа, за т...

 • Како да се класифицираат цевките од нерѓосувачки челик?

  1. Цевките од не'рѓосувачки челик се класифицирани според суровините Таа е поделена на обична јаглеродна челична цевка, висококвалитетна челична цевка од јаглеродна структура, челична цевка од легура, челична цевка од легура, челична цевка за лежиште, цевка од нерѓосувачки челик, двојна метална композитна цевка, облога цевка, за да заштедите ...