Të paraqitura

Makinat

Spirale çeliku e mbështjellë në të ftohtë

Bobinat e çelikut të mbështjellë të ftohtë janë bërë nga mbështjellje të mbështjellë të nxehtë dhe rrokulliset poshtë temperaturës së rimbushjes në temperaturën e dhomës. Çeliku i mbështjellë në të ftohtë ka performancë të mirë. Kjo do të thotë, çeliku i mbështjellë në të ftohtë mund të jetë më i hollë dhe më i saktë.

Cold rolled steel coils are made of hot rolled coils and roll down to below the reloading temperature at room temperature. Cold rolled steel has good performance. That is, cold rolled steel can be thinner and more precise.

Gama e produkteve

Çeliku i karbonit, çelik inox, çelik special,
çeliku i veshur me katër seri kryesore produktesh, 10,000 ton inventar, në çdo kohë për t'u kontrolluar, për t'iu përgjigjur ndryshimeve të tregut, koha e shkurtër e dorëzimit, dorëzimi i shpejtë, efikas dhe pa shqetësime.

Misioni

deklaratë

Shan Dong Lu Steel Group Co., Ltd, ndodhet në të parin nga pesë malet e shenjta - Taishan, Kinë. Ne u përballëm me qytetin e lindjes të Konfucit, mbrapa është kryeqyteti i qytetit pranveror të Shandong-jinan. Lindja është bregdeti i detit të verdhë-qingdao dhe aty është lumi mëmë i Kinës-lumi i verdhë në perëndim. Pas një ristrukturimi të një ndërmarrje së fundmi, Lu Çeliku është bërë një prodhim profesional i shkallës së madhe…

e fundit

Lajme

 • Metoda e lidhjes dhe avantazhi i tubit të çelikut pa tegel

  Tub çeliku pa tela me seksion të zbrazët, një numër i madh i përdorur për transportimin e tubacioneve të lëngjeve, si transportues i naftës, lëndëve djegëse fosile, gazit, ujit dhe pak tubacione materialesh të ngurta. Krahasuar me fazën e rezistencës përdredhëse të tubit të çelikut dhe çelikut të ngurtë të rrumbullakët në të njëjtën kohë, ngarkesa...

 • Procesi i trajtimit të nxehtësisë së tubit të çelikut pa probleme

  Unë nuk e di se sa shumë ju e njihni për tubin e çelikut pa tegel? Tubat prej çeliku pa tegel janë tuba çeliku me seksion të zbrazët rrethore, katrore dhe drejtkëndore pa nyje të jashtme. Tubi prej çeliku pa qepje është i formuar nga shufër çeliku ose një tub i ngurtë përmes shpimit në tubin kapilar. ajo...

 • Klasifikimi i tubave prej çeliku të salduar

  Tubi i salduar, i quajtur gjithashtu tub çeliku i salduar, është kryesisht produkt i pllakës ose shiritit pas shtrëngimit dhe formimit të tubit prej çeliku të salduar. Procesi i prodhimit të tubave prej çeliku të salduar është i drejtpërdrejtë, efikasitet i lartë i prodhimit, lloji i specifikimeve, më pak pajisje, por forca e përgjithshme është më e vogël se shtresat...

 • Si të sigurohet cilësia e përpunimit të tubit prej çeliku të salduar në spirale

  Në përgjithësi, tub çeliku ngjitur spirale në treg ka dy lloje të standardeve kombëtare dhe jo standarde, për shkak të procesit të ndryshëm teknik dhe standardeve të cilësisë referencë në procesin e përpunimit, shpesh në cilësinë e fabrikës gjithashtu do të ketë dallime. Prandaj, për th...

 • Si të klasifikoni tubat prej çeliku inox?

  1. Tubat prej çeliku inox klasifikohen sipas lëndëve të para Ai ndahet në tub çeliku të zakonshëm të karbonit, tub çeliku me strukturë karboni me cilësi të lartë, tub çeliku të strukturës së aliazhit, tub çeliku të aliazhuar, tub çeliku mbajtës, tub çeliku inox, tub i dyfishtë metalik i përbërë, veshje tub, për të kursyer ...